torsdag 27 augusti 2009

Tävlingsgalen, Moi???

Så har jag ju hittat ännu en liten tävling eller en "Ge Bort". Den hittar ni, om ni vill kika, hos Pialuttan. För den med lite tur så är vinsten ett husquiltsmönster. Kunde tyvärr inte kopiera bilden hit. Det tekniska och jag börjar bli altmer osams. Hm. Snart får jag inte ens CD-spelaren på jobbet att spotta ur sig rätt spår under engelskalektionerna. TRAMS!

Pysselpedagog

onsdag 26 augusti 2009

Tävlingen Avgjord!

Med hjälp av Slumpvalsgeneratorn Anders, dvs äkta mannen, så har jag dragit en vinnare i min lilla tävling. Lycklig vinnare blev Agneta! Grattis. Det kommer snart ett paket på posten.

Pysselpedagog

söndag 23 augusti 2009

Helgens vedermödor

Vem sa att helger var till för att koppla av på? I går flyttade vi ut äldste sonen till hans lägenhet och kvar blev städning och ännu mer möbelflyttning åt mig. Lilla L ska ha det rummet och det krävdes en del städning efter en slarver som min son.

Sen har jag haft Sy-Tillsammans-Helg med PW Quiltklubb. Jag har alltså under förmiddagen lyckats knåpa ihop en servetthållare. Dessvärre verkar allt vara slut. Mellanlägg, vadd, tråd och annat smått och gott. Tur att Päivi inte är så kinkig med att man ändrar lite i hennes mönster...Så här blev i alla fall resultatet.
Påskservetterna och mina Hallowendito var kanske inte riktigt säsongsmässiga men de enda jag hade. Nu ska jag dricka kaffe för att skölja ner all spraystärk som gick åt för att få den lilla skapelsen att stå för sig själv.
Trevlig fortsättning på söndagen!!

onsdag 19 augusti 2009

Pyssel med spanska och annat...

Tyvärr så är min spanska helt obefintlig. Kan på sin höjd beställa en stor öl om jag måste men det är allt... Hittade dock en tävling (igen!!) och länkar här till den, hos Made by mama. Söta tyger som jag gärna vill vinna! Ett elände innan jag visste vart jag skulle skriva namn och annat i meddelandeformuläret. Gå dit och prova själva!

I morgon kommer alla elever och det blir full rulle igen. Gården utanför består av bland annat ett stort hål där klätterställningen kommer att vara, sandhögar och annat smått och gott som barn INTE ska vara i. Det blir i alla fall jättespännande att träffa "mina" elever. Sova gott? Näe...


lördag 15 augusti 2009

TÄVLING!!


Jag lottar ut den här lilla necessären. Mönstret är från senaste numret av FQ. Om du vill vara med och tävla så skriv en liten kommentar. Om du dessutom länkar till mig från din blogg/hemsida så får du en extra chans. Skicka dessutom din mailadress till stina_blom2000@yahoo.se så jag kan meddela dig om du vinner.
Den 25/8 drar jag en vinnare.

Lycka till!!

fredag 14 augusti 2009

Har jobbat och så

Så har man då jobbat ett par dagar på det nya jobbet. Måste säga att det verkar toppen! Vi har tillbringat gårdagen på Kungsholmen där Erik Östlund och "Billan", kända skidprofiler huserar. God mat, liiiite konfererande och lek med trevlig samvaro. Besvärligare arbetsuppgifter kan man ha!

Jag har dessutom troligen fått tävlingsnoja. Hittade ännu en trevlig tävling och länkar här till den. Det är hos od andulky. Gå in och titta!Man kan vinna en jättefin kasse/väska.


torsdag 13 augusti 2009

Och ännu en...

Det vimlar av trevliga tävlingar och bäst som jag satt och bläddrade så hittade jag denna...

Självklart vill jag vara med och tävla om denna ursöta lilla Tilda-kanin! Gå in och titta du också.
Tävlingen finns hos Tanja's Krypin

Hoppas även här på Fru Fortuna!


En tävling till

Det är så spännande med alla dessa tävlingar som finns ute på olika bloggar. Inte minst för att man hittar fram till människor man aldrig annars skulle hitta! I morse hittade jag den här tävlingen hos Mirrezz Hon lottar ut en jättefin jacka som jag så klart skulle vilja vinna. Perfekt att ha under höstens rastvaktande på nya jobbet! Gå in och titta själva...

Hoppas på tur gör




tisdag 11 augusti 2009

Jag som aldrig vinner något...

...vann faktiskt hos Miss Katka

De här underbara virkade burkarna. De ser mer ut som små bakelser och Lilla L blev naturligtvis störtkär i dem. De passar bra på mitt skrivbord på mitt nya jobb. Ja, jag har lyckats få ett lärarjobb i besparingarnas och nedskärningens tidevarv. Det är på Båtbackens Friskola utanför Järvsö. Det ska bli spännande att arbeta på en friskola, jag som enbart hållit mig i den kommunala sektorn förut.

Lyckliga hälsningar




fredag 7 augusti 2009

Liten och stor.

Häromdagen så fattade jag det där med syskonkärlek till fullo! Lilla L och jag åkte och hälsade på Storasyster på henner jobb på Nytorps Naturbruksgymnasium i Arbrå. Naturligtvis så var det läge att få rida lite. Alla Lilla L:s syskon har ridit framför mig i sadeln redan som bebisar men nu har jag ingen stor häst längre och alltså får Storasyster rycka in. Här rider de på James som är skolans snällaste häst och har använts till handikapplektioner. Gudomligt snäll häst!
Lilla L travade också och sitter så tryggt framför Storasyster i sadeln.
Lycka är många syskon!






tisdag 4 augusti 2009

Rodnar lite...

För en tid sedan gick jag med i något som heter Agnetas Mönsterklubb. Det förra mönstret var en vänskapsbonad med handbroderier som jag genast sydde upp. Jag blev mäkta förvånad när Agneta hade utsett MIN skapelse till den som hon gillade mest denna gång. I mönsterkuvertet jag fick i går låg det lite uppmuntran i form av tyg, magnet och vykort.

TACK Agneta!!
Nu har jag genast satt igång med att sy väskan som det var mönster till den här gången. Jag som älskar väskor!




Kul tävling!

Jag hittade en tävling hos Sammanfaller och jag får gratulera till 200 inlägg!!!




Gå in och titta själva.

söndag 2 augusti 2009

Ny väska till datorn

Efter att ha legat och mognat på sybordet i ett par veckor så har jag äntligen fått tummen ur den berömda kroppsdelen och gjort ett projekt helt klart. Mycket lyckat faktiskt. En ytterväska och ett innerfodral efter mönster i Fat Quarter. Till lilla datorn alltså! Svårt att fota så det blir snyggt. Undrar hur proffsen ör? Stoppar upp med papper???


Tygerna är bara restbitar som blivit över och fodret är ett loppisfynd från Röda Korset.
Trevlig helg!
Pysselpedagog

Sommarsolswap

Nu har mitt paket hittat ner i lådan. Hoppas mottagaren blir nöjd. Det är till en person som finns ganska nära mig, geografiskt. Nu finns det möjlighet för mottagaren att lära sig det som hon ville...
Innehållet är ekologiskt och ytterst återvunnet. Tyget är "killigt". Gissa ve som fått mitt paket!
Kramar Pysselpedagog